Creatief atelier

Home » Waarin zijn wij een kei? » Creatief Atelier

Creatief Atelier

We hebben een aparte ruimte binnen en buiten de school voor het creatieve atelier. Juf Angela verzorgt de lessen aan alle leerlingen van Kiezelrijk. Juf Angela heeft, naast de PABO, ook de kunstacademie afgerond en is kunstenares.

Het creatief atelier sluit aan op het werken met De Cultuur Loper. Juf Angela haalt haar inspiratie daarnaast ook uit de leerlijn laatmaarleren.nl

Door ruimte te bieden aan creativiteit ontwikkelen kinderen hun talenten en maken zij kennis met schoonheid. Ook leren zij de waarde van kunst te begrijpen. Kunst zorgt voor historisch besef en daagt leerlingen uit om een creatieve, onderzoekende houding te ontwikkelen. Proces is in deze belangrijker dan het (eind) product.

In het hart van onze school zit het binnen Atelier. Daarnaast werkt juf Angela met de kinderen in het buiten Atelier. Het buiten Atelier is met name geschikt voor de grote werkstukken, bijvoorbeeld met hout. Tevens is dit met goed weer een gezonde werkplek.

Loop gerust eens binnen in onze Ateliers om te zien waar onze kinderen een kei in zijn!

Wij gebruiken cookies...

Wil je weten wat dit betekend?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco