Over onze school​

Home » Scholen Steenbergen

Scholen Steenbergen: Kindcentrum Kiezelrijk

Er zijn diverse scholen in de gemeente Steenbergen. Kindcentrum Kiezelrijk is er hier één van. De school is ontstaan uit basisschool de Nieuwe Veste, Kinderopvang Mamaloe, de schoolbibliotheek en diverse andere instellingen die de handen ineen hebben geslagen. Samen zitten ze onder één dak en bieden ze kinderen alles wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.

Wat is er voor jouw kind belangrijk als je kijkt naar scholen in Steenbergen? Een vertrouwde omgeving? Een kleinschalige school? Persoonlijke aandacht voor jouw kind? Of extra mogelijkheden binnen het onderwijs aanbod zoals de ateliers binnen de school waarbij kinderen hun talent kunnen ontdekken. Dat alles en veel meer biedt Kindcentrum Kiezelrijk.

Maak kennis met Kindcentrum Kiezelrijk. Met onder één dak een basisschool, peuterspeelzaal, voor- en naschoolse opvang, fysiotherapie, logopedie? en bibliotheek. Kortom: alles om voor kinderen een zo aangenaam mogelijke schoolomgeving te creëren. Hun eigen 'koninkrijk' het Kiezelrijk!

Kom kennis maken!

Kindcentrum Kiezelrijk maakt onderdeel uit van ABBO scholen en is de enige school in Steenbergen van deze organisatie. ABBO scholen biedt openbaar onderwijs waarbij iedereen welkom is en zich vrij kan voelen. Het kindcentrum is de enige van de Scholen in de gemeente Steenbergen met deze onderwijsvisie.

Meer weten over het Kiezelrijk? Bekijk op het gemak onze website, of neem contact op. We vertellen je graag, vol enthousiasme, meer over wie we zijn!

Wij gebruiken cookies...

Wil je weten wat dit betekend?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco