Uw kind aanmelden

Uw kind aanmelden:
Hoe werkt het?

Kennismaken nieuwe ouders

U bent altijd welkom om kennis te maken op onze school. U kunt dan vrijblijvend de school van binnen bekijken, zien en horen op welke wijze wij werken en u kunt uw vragen stellen. indien u dit graag wil, kunt u het contactformulier invullen.

Nieuwe ouders krijgen altijd eerst een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Tijdens het gesprek krijgt u informatie over de school en ontvangt u de kalender en het inschrijfformulier, waarna u kunt besluiten of onze school bij uw ideeën en wensen past. Zodra u voor onze school kiest, levert u het formulier in en ontvangt u na plaatsing een bevestiging van de inschrijving. De kinderen mogen in de weken voor hun 4e verjaardag een aantal keren komen oefenen.

Dan kunt u ook meteen zien wat Mamaloe Kinderopvang voor u kan betekenen. https://mamaloekinderopvang.nl/

Ouders met reeds een kind op school

U kunt telefonisch of persoonlijk contact opnemen en een inschrijfformulier ophalen. Na inlevering van het inschrijfformulier ontvangt u een bevestiging van de inschrijving.

Overstap vanuit een andere school

U kunt telefonisch of via de mail contact openen. Indien er een passende plaats is in de groep, wordt u uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met rondleiding. Vervolgens gaat de school onderzoeken of aan de onderwijsbehoeften van uw kind kan worden voldaan. Hier heeft de school formeel 6 werkweken de tijd voor. Wij geven tijdens het oriënterende gesprek hier een mondelinge toelichting op.

Maak een afspraak

Liever direct bellen met de school?

0167 – 564 504

Wij gebruiken cookies...

Wil je weten wat dit betekend?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna exercitation ullamco